QWSL logo

Uw bedrijfsfeest, uw wensen.

Kiest u voor een loung-achtige receptie waar uw werknemers lekker een praatje kunnen maken? Of een bruisend feest?
Lastig, want bij een personeelsfeest heeft u vaak te maken met zeer uiteenlopende leeftijden. 
Onze ervaring is telkens weer dat een bruisend feest het super goed doet, en het 'wij-gevoel' en de teamspirit versterkt. Het personeel dat samen feest viert en nog lang over het feest na-praat is onbetaalbaar voor uw organisatie!
Quite White heeft enorme ervaring het het verzorgen van personeelsfeesten. Niet alleen de dj, maar ook de aankleding en (extra) uitlichting van de zaal kunnen wij verzorgen.

Thema bedrijfsfeest

Een themafeest is een geweldige manier om een vliegende start te maken bij een personeelsfeest en de verbroedering te versterken. Direct bij binnenkomst bekijkt iedereen elkaars outfit en de stemming zit er gelijk in!
Probeer het eens uit, u zult zien dat het werkt. Zeker wanneer er een paar prijzen voor de mooiste outfit worden uitgerijkt!

Welk thema u ook kiest, Quite White denkt graag met u mee. We barsten van de ideeen!

Kerst / nieuwjaar / eindemaandborrel

Zo aan het einde van het jaar zijn we altijd erg druk met het verzorgen van muzikale kerstborrels bij diverse bedrijven. En natuurlijk in januari de nieuwjaarsborrels. Maar heeft u er al eens aan gedacht om de eindemaandborrel (VrijMiBo) op te luisteren met een dj? Niet met alle toeters en bellen, maar met minimalistische sfeervolle en sjieke verlichting.

Super sjiek!

Hierover hoeven we weinig te zeggen. Geen pompeuze zwarte flightcases, maar een elegante witte hoogglans uitstraling. En natuurlijk een goed geklede representatieve dj.

Backup dj en apparatuur

Mocht de dj vlak voor uw bedrijfsfeest zijn oorlel verstuiken of de muziekcollectie-harddisk loopt krakend vast is er niets aan de hand. Vrijwel alles is bij ons dubbel uitgevoerd om bedrijfszekerheid te garanderen.

Ervaren all-round dj

Onze dj's hebben bij elkaar een half mensenleven ervaring. Zowel op muzikaal als op sociaal gebied. Hierdoor voelt uw dj precies aan wat uw publiek wil horen en speelt hier altijd op in. Een volle dansvloer is ons doel!

Afspraak is afspraak!

Dat is onze mentaliteit. Alle afspraken staan keurig netjes op (digitaal) papier.

Professionele apparatuur

Wij maken alleen gebruik van professionele licht en geluidsappartuur. Deze apparatuur is aan te passen aan het aantal gasten, maar natuurlijk ook aan het type en de grootte van de zaal.