QWSL logo

Ieder feest is maatwerk

Maar het één toch net iets meer dan het ander.
Quite White heeft veel zaken in eigen beheer, maar gelooft ook in samenwerking. Daarom hebben we in de loop der jaren een uitstekend netwerk opgebouwd waar we alles wat we zelf niet hebben, willen of kunnen toch besteld kan worden.
Denk aan (lounge) meubilair, catering, springkussens, etc.

Themafeest?

Uw bedrijfsloods moet omgetoverd worden tot een trendy club? Of tot een saterday night fever discotheek? Of misschien tot een griekse tempel? Wij helpen u hier graag mee.

Video of foto-opnames?

Het is natuurlijk erg leuk om een filmpje of foto's te maken tijdens uw evenement. Zelf heeft u daar waarschijnlijk geen tijd voor op de dag van het evenement. Geen probleem! Quite White valt namelijk onder Boekhout Multimedia, en laten die nu uitstekende cameramensen en apparatuur hebben. 

Super sjiek!

Hierover hoeven we weinig te zeggen. Geen pompeuze zwarte flightcases, maar een elegante witte hoogglans uitstraling. En natuurlijk een goed geklede representatieve dj.

Backup dj en apparatuur

Mocht de dj vlak voor uw bedrijfsfeest zijn oorlel verstuiken of de muziekcollectie-harddisk loopt krakend vast is er niets aan de hand. Vrijwel alles is bij ons dubbel uitgevoerd om bedrijfszekerheid te garanderen.

Ervaren all-round dj

Onze dj's hebben bij elkaar een half mensenleven ervaring. Zowel op muzikaal als op sociaal gebied. Hierdoor voelt uw dj precies aan wat uw publiek wil horen en speelt hier altijd op in. Een volle dansvloer is ons doel!

Afspraak is afspraak!

Dat is onze mentaliteit. Alle afspraken staan keurig netjes op (digitaal) papier.

Professionele apparatuur

Wij maken alleen gebruik van professionele licht en geluidsappartuur. Deze apparatuur is aan te passen aan het aantal gasten, maar natuurlijk ook aan het type en de grootte van de zaal.