QWSL logo

Vier je feest thuis!

Waarom zou je eigenlijk een dure zaal huren? Vier je feest gewoon thuis!

Hoe je het ook went of keert, wanneer je je feest thuis viert bespaar je heel veel geld. We zien dat steeds meer van onze  klanten tegenwoordig kiezen om feest te vieren met mensen die echt dichtbij staan, en dus niet die neef en nicht die je nooit ziet en alleen voor de beleefdheid uitnodigt.

En precies daarvoor hebben we Thuis-feest.nl uitgevonden!
Vier je feest thuis, intiem en precies op de manier zoals jullie het willen. Kijk snel op onze andere website www.thuis-feest.nl voor alle mogelijkheden en oplossingen!

50 Gasten in mijn huis, past dat wel?

Een 'normaal' huis en tuin biedt al snel ruimte voor zo'n 50 a 60 personen inclusief onze dj, dansvloer, volledig aangepaste apparatuur en onze catering oplossingen. 
Wij bouwen jullie huis en/of tuin om tot sfeervolle club en regelen alles tot in de puntjes zodat jullie nergens omkijken naar hebben.

Of misschien een thema feest? De sfeer zit er dan van het begin af aan direcht goed in. 

Super sjiek!

Hierover hoeven we weinig te zeggen. Geen pompeuze zwarte flightcases, maar een elegante witte hoogglans uitstraling. En natuurlijk een goed geklede representatieve dj.

Backup dj en apparatuur

Mocht de dj vlak voor uw bedrijfsfeest zijn oorlel verstuiken of de muziekcollectie-harddisk loopt krakend vast is er niets aan de hand. Vrijwel alles is bij ons dubbel uitgevoerd om bedrijfszekerheid te garanderen.

Ervaren all-round dj

Onze dj's hebben bij elkaar een half mensenleven ervaring. Zowel op muzikaal als op sociaal gebied. Hierdoor voelt uw dj precies aan wat uw publiek wil horen en speelt hier altijd op in. Een volle dansvloer is ons doel!

Afspraak is afspraak!

Dat is onze mentaliteit. Alle afspraken staan keurig netjes op (digitaal) papier.

Professionele apparatuur

Wij maken alleen gebruik van professionele licht en geluidsappartuur. Deze apparatuur is aan te passen aan het aantal gasten, maar natuurlijk ook aan het type en de grootte van de zaal.