QWSL logo

Jullie feest, jullie wensen.

Als het goed is doen jullie je trouwfeest maar één keer. Het moet dus ook in één keer goed! Neem geen risico en kies voor een professionele partij zoals Quite White. Wij hebben de ervaring en know how in huis om jullie feest tot het absolute hoogtepunt van de dag te maken.
Niet alleen een superstrakke hagelwitte dj set en apparatuur, maar ook een steengoede dj die alle muziek voor alle leeftijden paraat heeft!

Persoonlijk

Zaken doen met Quite White doen jullie rechtstreeks. Zonder tussenkomst van (dure) boekingskantoren of tussenpersonen.
Alles wat op onze site te zien is hebben we in eigen beheer. Wij werken dus niet met losse dj huur en daarnaast nog eens een keer losse apparatuur zoals veel van onze collega's. 
Jullie hebben gewoon persoonlijk contact met ons, en op die manier kunnen we voor jullie een feest op maat maken.

Op de feestavond:

Beginnen we rustig, jullie gasten willen nl meestal eerst even gezellig met elkaar praten. Niet alleen het geluidsnivo, maar ook de lichtshow wordt hierop aangepast.
Misschien hebben jullie een openingsdans, misschien ook niet. Dit bespreken we van te voren, als jullie willen brengen we jullie in contact met onze salsa dans-lerares. Zij leert jullie in een paar lessen een spetterende openingsdans. 
Na de opening van de avond voelen we heel goed aan wanneer jullie gasten 'klaar zijn' voor de dansvloer. 
En dan... Gaat het helemaal los!

Super sjiek!

Hierover hoeven we weinig te zeggen. Geen pompeuze zwarte flightcases, maar een elegante witte hoogglans uitstraling. En natuurlijk een goed geklede representatieve dj.

Backup dj en apparatuur

Mocht de dj vlak voor uw bedrijfsfeest zijn oorlel verstuiken of de muziekcollectie-harddisk loopt krakend vast is er niets aan de hand. Vrijwel alles is bij ons dubbel uitgevoerd om bedrijfszekerheid te garanderen.

Ervaren all-round dj

Onze dj's hebben bij elkaar een half mensenleven ervaring. Zowel op muzikaal als op sociaal gebied. Hierdoor voelt uw dj precies aan wat uw publiek wil horen en speelt hier altijd op in. Een volle dansvloer is ons doel!

Afspraak is afspraak!

Dat is onze mentaliteit. Alle afspraken staan keurig netjes op (digitaal) papier.

Professionele apparatuur

Wij maken alleen gebruik van professionele licht en geluidsappartuur. Deze apparatuur is aan te passen aan het aantal gasten, maar natuurlijk ook aan het type en de grootte van de zaal.