QWSL logo

Een prachtige aanvulling op onze dj!

Vergeet al die dj's met een saxofonist! Dat heeft iedereen nu echt wel gezien.

Quite White gaat voor stijlvol en sjiek, en dat doen we samen met een prachtige all round zangeres. Van mooie ballads tot discokrakers, niets is haar te gek!

Wat is er zoal mogelijk:

Sjieke entree

Terwijl de gasten van het feest arriveren zingt zangeres Rosanne heerlijk relaxte nummers. Als dat geen sjieke binnenkomer is!
Omdat er gebruik wordt gemaakt van een draadloze microfoon kan er overal in de zaal gezongen worden. Jullie gasten voelen zich direct welkom in een ongedwongen sfeer.

Tijdens de huwelijksceremonie

De huwelijksceremonie is naast het feest één van de hoogtepunten op jullie huwelijksdag. Jullie kunnen natuurlijk een cd'tje opzetten, maar is het niet veel stijlvoller wanneer er prachtige nummers naar jullie keuze gezongen worden voor en tijdens de huwelijksceremonie? Of tijdens het toasten en/of aansnijden van de bruidstaart?
Tranen gegarandeerd!

Jullie openingsdans

Jullie dansen de openingsdans terwijl de zangeres deze voor jullie zingt. Zijn jullie geen 'dansers'? Kies dan in overleg met Rosanne voor een prachtig romantisch openings nummer. Gedimd licht, jullie op onze verlichte dansvloer, de zangeres die om jullie heen loopt en jullie lievelingsnummer zingt.... Zien jullie het al voor je?

Knalopening op het feest!

Laat zangeres Rosanne voor een vliegende start op jullie feest zorgen!
Gelijk de beuk er in met disco of top 40 krakers.

Probeer dan maar eens te blijven zitten!

DJ en Zangeres

Dj en zangeres wisselen elkaar gedurende de hele avond af. Dat is pas bijzonder! 
De zangeres loopt tijdens het zingen gewoon tussen het dansende publiek en zweept hiermee jullie gasten op.

Dat is pas een superfeest!