dj patrickHi, ik ben Patrick Stam. Een goeie veertiger met bijna 30 jaar discjockey ervaring. Toen ik begon als DJ in een Jongeren Centrum (De Stal, Vianen) moest ik liegen over mijn leeftijd omdat ik eigenlijk te jong was om als dj te beginnen. Al heel wat jaren ervaring dus. In het Jongerencentrum was ik heel het weekend te vinden, het liefst als DJ maar ook achter de bar als ik bardienst had. Daarnaast heb ik vele jaren als freelance DJ gewerkt bij verschillende drive in shows.

Later heb ik ook  als DJ / Presentator diversie radioprogramma’s gepresenteerd bij lokale omroepen.

Ik ben opgegroeid met 70’s en 80’s muziek, fan van de classics van die jaren, Rock, Club of Disco. En nu heb ik ook graag een stukje trance aan in de auto of bezoek een trance feest.

Nu werk ik alweer 15 jaar samen met Martin waarbij het soms eng is om mee te werken. We hebben regelmatig dezelfde platenkeus op hetzelfde moment, daar waar de één denkt een briljant idee te hebben heeft de ander de plaat al klaar staan.

Ik zie er naar uit om jullie feest tot een succes te maken!

 

 

 

dj martin 1

En ik ben Martin Boekhout, eveneens een woest aantrekkelijke 40’er. ;-)
Ik ben ruim 10 jaar DJ en eigenaar geweest van de Pulsar drive in show. Dit was in de jaren 90 een van de grotere drive in shows van midden Nederland. Met onze bizar grote licht en geluidsinstallatie draaiden we feesten in bar-dancings, kroegen, sportkantines,  scholen, etc.
Ook heb ik geruime tijd meegewerkt aan het verzorgen van drive in shows in Spanje (The Coca-Cola video road show). Langs alle costa’s verzorgden we daar in het zomerseizoen feesten op campings. Zoals de naam al doet vermoeden gesponsord door Coca-Cola!

Ik ben eigenaar van Boekhout Multimedia, (www.boekhout-multimedia.nl) gevestigd in Houten (bij Utrecht). Onder Boekhout Multimedia valt naast Quite White en Thuis-feest.nl ook EnjoyVideo. Dit is een videoproductiebedrijf dat zich bezighoudt met het maken van bruidsreportages, concert- en congresregistratie,  en nog veel meer! Kijk maar eens op de site: www.EnjoyVideo.nl

Omdat het DJ virus toch blijft kriebelen en Patrick dezelfde afwijking heeft als ik, ontstond het idee het Dj’en toch maar weer op te pakken. En met succes!!!! Mijn specialiteiten zijn 70's / 80's en natuurlijk ook de feestmuziek van nu! Ik hoop jullie snel te ontmoeten op jullie feest!!