Een draadloze mobiele geluidsinstallatie huren voor jullie huwelijksceremonie

Dat is handig!
Wanneer jullie trouwen in de buitenlucht is er vaak geen geluidsinstallatie aanwezig. Maar het is natuurlijk wel fijn als al jullie gasten horen wat de ambtenaar van de burgerlijke stand te vertellen heeft. En jullie willen natuurlijk jullie entree maken op een prachtig muzieknummer en achtergrond muziek hebben bij bijvoorbeeld het tekenen van de acte.
draadloze-speaker-1.jpg

Speakers huren
Je kunt natuurlijk een geluidssysteem huren, maar vaak bestaat een gehuurde geluidsinstallatie uit grote opvallende speakers met een enorme hoeveelheid kabels, en zelfs een mengpaneel. En vaak moet je gestudeerd hebben om deze te kunnen bedienen.
Voor de huwelijksceremonie, toespraken, achtergrondmuziek en alle andere gelegenheden waar duidelijk verstaanbaar iets ten gehore gebracht moet worden is onze mobiele geluidsinstallatie een uitkomst!
Geen kabels (zelfs geen stroomkabels), geen mengpaneel, geen grote luidsprekers. In plaats daarvan bieden wij twee zeer compacte onopvallende luidsprekers op een statiefje. En natuurlijk een microfoon, die ook draadloos is. Dus mocht jullie ambtenaar besluiten een stukje te lopen is dat ook geen enkel probleem. De enige kabel die we bij deze set leveren is om de twee speakers met elkaar te verbinden. That's it!

Draadloos achtergrond muziekje
Gaan jullie na de ceremonie elders de taart aansnijden of proosten? De ceremoniemeester neemt gewoon een speaker mee naar de andere locatie en de achtergrond muziek gaat gewoon verder! Handig!
De muziek kan afgespeeld worden via een draadloze Bluetooth verbinding vanaf telefoon of tablet. Maar natuurlijk eventueel ook via een meegeleverde kabel. (5 meter)

Onze draadloze mobiele geluidsinstallatie bestaat uit:

  • Twee kleine speakers (kunnen ook los van elkaar gebruikt worden)
  • Twee lichte statieven voor de luidsprekers. (De speakers kunnen ook zonder statief gebruikt worden)
  • Eén kabel om de speakers met elkaar te verbinden (20 meter)
  • Eén draadloze microfoon.
  • Eén statief voor de draadloze microfoon.
De hele dag op één accu!
Deze zeer compacte luidsprekerset inclusief draadloze microfoon werkt op zeer goede accu's, die ervoor zorgen dat er minimaal 8 uur lang ononderbroken muziek kan worden afgespeeld zonder bij te laden. Wel zo prettig!
De prijs voor deze compacte set is ook bescheiden: slechts € 75,00 per dag. Wij rekenen geen bezorgkosten binnen een straal van 10 km rond Houten (Utrecht). Daarbuiten rekenen we € 0,49 per gereden kilometer.
draadloze-speaker-2.jpg
draadloze-speaker-3.jpg
draadloze-speaker-4.jpg
draadloze-microfoon.jpg