QWSL logo

Bruiloft_lichtshow1.png

Led there be light!

Ondanks dat de dj en de muziek op jullie feest natuurlijk het belangrijkst zijn, is mooie en uitgekiende verlichting heel erg belangrijk. Dit is een enorm onderschat item maken we vaak mee!

Jullie gasten zullen niet of in ieder geval minder snel gaan dansen wanneer er geen of niet de juiste sfeerverlichting is. Door onze andere werkzaamheden (zie tabblad ‘contact & links’) zijn we ook vaak bij feesten aanwezig waar we dit in praktijk zien gebeuren.

Geen of niet het juiste licht? => Geen of minder feest!
Staat de lichtshow op standje automatisch? => Geen of minder feest!

Wij lichten de dansvloer en indien gewenst de zaal mooi uit, en zorgen tijdens het feest voor een uitgekiende lichtshow. Tijdens een schuifelnummer verhogen zenuwachtig heen en weer draaiende lichtbundels niet echt de romantiek…. De lichtshow wordt daarom de hele avond bediend door een zg. lj (light jockey).  

Quite White! neemt altijd een flinke lichtshow mee. Deze lichtshow hangen we op in een 4 meter breed truss systeem dat we meestal boven of achter de dj hangen. Maar liefst 6 zg 'led moving heads' (bewegende lampen), full color led spots, Led domes, en zelfs twee lasers behoren tot de standaard uitrusting. Ook de unieke verlichte dansvloer van 2x2 meter nemen we altijd mee. Iedereen wil erop dansen!

Op de laser(s) goed tot hun recht te laten komen maken we gebruik van een rookmachine. Het kan voorkomen dat zaaleigenaren dit niet toestaan ivm rookmelders. In dit geval is een lasershow niet mogelijk.

Bruiloft_lichtshow1.png