QWSL logo

Sfeerbepalend en mooi

De DJ en de muziek op jullie feest, waarschijnlijk de meest sfeerbepalende items van de avond!
Onze Quite-White! (nogal wit) MusicShow is speciaal ontworpen voor feesten met stijl, en er is er veel aandacht besteed aan het uiterlijk hiervan.
Geen lelijke lompe zwarte kisten, geen losse rommel en geen onfris ruikende introverte dj's. Bij Quite White heeft alles een frisse, hoogglans witte uitstraling met de nieuwste led-technieken! (En de dj's ruiken naar roosjes)
Een witte DJ booth, witte speakers, wit sterrendoek, en dit alles natuurlijk mooi uitgelicht door Led lampen, en zelfs bewegend licht.


Muziek en dansvloer

Uiteraard zorgen wij voor de leukste (feest)muziek, die onze in het wit geklede DJ ten gehore brengt met onze superstrakke hagelwitte geluidsset!
Quite White heeft muziek voor alle leeftijden. Onze muziekcollectie bestaat uit ruim 40.000 nummers dus het verzoekje van jullie gasten zit er vast en zeker tussen!
In tegenstelling tot veel van onze collega's voelt onze dj wel aan wat het publiek wil horen. Wij draaien tenslotte niet voor onszelf, maar voor jullie en jullie gasten!
En als klap op de vuurpijl nemen de sfeermakers van Quite White! een zeer compacte verlichte led dansvloer mee. Ondanks de bescheiden afmeting van 2x2 meter wil echt iedereen erop dansen!

Vergelijk dat maar eens met al die andere saaie discoshows die je op internet kunt vinden! Op jullie feest moet toch alles kloppen en sjiek eruit zien?

Niet zo:

Niet zo:

Maar zo!!

Maar zo!!
Quite-White (De witte DJ show) bevindt zich lekker centraal in de provincie Utrecht.
Wij hebben daardoor vaak opdrachten in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland,
maar vanuit onze thuisbasis in Houten is heel Nederland voor ons goed bereikbaar!
landkaart.jpg